COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarațiile unei femei: Johnson m-a blocat parcă aş fi fost o iubire de-o noapte

Declarațiile unei femei: Johnson m-a blocat parcă aş fi fost o iubire de-o noapte

Boris Johnson a fost atacat de o femeie de afaceri din Statele Unite căreia i-ar fi dat mai multe contracte în timp ce era primar al Londrei.

Femeia susține că ar avea o relație de prietenie cu premierul Marii Britanii. Ea spune că Boris Johnson se face că nu o mai cunoaște după ce în presă au apărut informații despre legătura dintre firma sa și primăria Londrei.

În același timp, a refuzat să comenteze speculațiile din presă care spuneau că ar fi avut o relație intimă cu premierul britanic.


După ce a descoperit că firma americancei a primit contracte de zeci de mii de lire, primăria Londrei a depus o plîngere împotriva lui Boris Johnson, cel care conducea în acea vreme administrația metropolei.

Jennifer Arcuri, femeie de afaceri: „Ştii doar că ți-am fost un confident loial, credincios, care te-a susținut și care ți-a fost fidel. Ți-am păstrat secretele și ți-am fost prieten. Nu înțeleg de ce m-ai blocat, de ce m-ai ignorat, de parcă aș fi fost o iubire de-o noapte sau o fată pe care ai agățat-o în bar.

Nu am fost și tu știi asta. Mi s-a frînt inima deoarece m-ai dat la o parte de parcă aș fi fost un gremlin”

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load