Declarații șocante ale unui preot ucrainean despre Zelenski

Declarații șocante ale unui preot ucrainean despre Zelenski

Preotul ucrainean Petru Zinici, parohul Catedralei Sfîntul Vladimir din Kiev, a scris într-un comentariu pe facebook, că toți care-l vor vota pe Vladimir Zelenski, în turul doi al alegerilor prezidențiale din Ucraina „vor arde în iad”, potrivit unian.ua.

„Toți cei care-l vor vota pe Zelenski, vor arde în Iad. Amin și gloria lui Dumnezeu!”, a scris preotul, Petru Zinici în comentarii, la publicația utilizatorului Iurii Doroshenko. Captura de ecran a acestui comentariu a fost publicată de jurnalistul Alexander Dubinskii, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Dumnezeu va ierta totul, iar noi vom nota. Și vom privi cum acești băieți își vor schimba încălțămintea peste două săptămîni”, a comentat jurnalistul Alexander Doubinskii. În prezent, comentariul lui Petru Zinici la postarea lui Iurii Doroshenko lipsește.

A doua rundă a alegerilor președintelui din Ucraina va avea loc pe 21 aprilie, între cei doi concurenți: Vladimir Zelenski și Petro Poroșenko, care au acumulat cele mai multe voturi.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load