COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Nu există nici un fel de solidaritate europeană

Declarație: Nu există nici un fel de solidaritate europeană

"Nu există nici un fel de "mare solidaritate internațională". Nu există nici un fel de solidaritate europeană. Toate acestea s-au dovedit a fi o carte de povești.

Despre aceasta a declarat de președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, în discursul său cu ocazia declarării în țară a stării de urgență din cauza coronavirusului, transmite Noi.md.

El a menționat că Serbia nu poate importa mărfuri, tehnică medicală și medicamente din UE din cauza dispoziției autorităților europene, iar această dispoziție a fost dată de aceiași oameni care au avertizat Serbia să nu facă comerț cu China.


Aleksandar Vučić a menționat că a transmis o scrisoare Secretarului General al Partidului Comunist din China, Xi Jinping, în care s-a adresat nu numai ca unui prieten scump, ci și ca unui frate. Un prieten și un frate al întregii noastre țări.

"Nu putem importa mărfuri, tehnică medicală și medicamente din UE la dispoziția autorităților europene. Această dispoziție a fost dată de aceiași oameni care ne-au avertizat să nu facem comerț cu China. Cînd acești oameni au avut nevoie de banii Serbiei, ei ne-au impus să facem comerț după condițiile lor, astfel încît companiile europene să primească banii noștri. Cînd au venit vremuri grele, s-a dovedit că ei nu mai au nevoie de banii sîrbi. Eu cred în prietenul și fratele Xi Jinping, cred în ajutorul poporului chinez", a declarat președintele Serbiei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load