De un an, un cîine își așteaptă stăpînul în fața secției de poliție

De un an, un cîine își așteaptă stăpînul în fața secției de poliție

Sheila, un Golden Retriever din Buenos Aires, Argentina, a impresionat milioane de oameni din America de Sud după ce presa a scris că își așteaptă de un an stăpînul în fața secției de poliție unde l-a văzut ultima dată.


Bărbatul a intrat în sediu, dar nu a mai ieșit, pentru că a fost arestat. Asta s-a întîmplat acum un an, iar de atunci Sheila a rămas în fața secției din Veinticinco de Mayo, un mic oraș din provincia Buenos Aires.


În acest timp, ofițerii s-au atașat de Sheila și nu au lăsat-o flămîndă niciodată. Între timp, și cîinele s-a obișnuit cu noii prieteni, iar noaptea acceptă să doarmă în secție și chiar însoțește patrule. Dar întotdeauna se întoarce la secție pentru a-și aștepta stăpînul ei.


„Sheila a apărut în ziua în care a fost arestat stăpînul ei și nu a plecat niciodată", a declarat comisarul Juan Jose Martini pentru sursa citată. 


„Credem că a urmărit mașina de patrulare. Sheila, care are 4 sau 5 ani, ne-a cîștigat imediat dragostea. Astăzi face parte din familia noastră”, a mai spus ofițerul.


Acum cîteva luni, Sheila a fost grav rănită după ce a fost atacată de un alt cîine. Atunci, poliștii au dus-o la veterinar și au strîns bani pentru tratament și zilele de spitalizare de care a avut nevoie.


Comisarul Martini a mai spus că stăpînul ei are de executat în total 3 ani și jumătate de închisoare. „Probabil va pleca cu el și o să ne fie dor de ea. Între timp, este îngrijită foarte bine aici”, a mai spus ofițerul.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load