COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De necrezut! Un bărbat s-a trezit chiar înainte de a fi înmormîntat

De necrezut! Un bărbat s-a trezit chiar înainte de a fi înmormîntat

Un indian din orașul Lucknow, care a fost declarat mort, s-a trezit chiar înainte de ceremonia funerară.

Potrivit Hindustan Times, Mohammad Furquan, în vîrstă de 20 de ani, a ajuns la un spital privat în data de 21 iunie, după ce a suferit un accident.

A fost declarat mort la începutul acestei săptămîni, chiar în ziua în care familia a anunțat la spital că nu mai dispunea de bani pentru îngrijirea lui Mohammad. „Am plătit 700.000 de rupii (aproximativ 10.000 de dolari) spitalului privat și cînd le-am spus că am rămas fără bani l-au declarat mort”, a declarat fratele mai mare al pacientului, Mohammad Irfan. Ulterior, trupul neînsuflețit al pacientului a fost transportat acasă la familia care făcea pregătirile pentru înmormîntare.


„Ne pregăteam de înmormîntare cînd mai mulți dintre noi am observat că Mohammad își mișca mîinile și picioarele. L-am dus imediat la spitalul Ram Manohar Lohia, unde medicii au constatat că era în viață și l-au conectat la aparate”, a mai spus fratele acestuia. Medicii care se ocupă acum de pacient au explicat că starea pacientului este critică. Autoritățile locale au deschis o anchetă în acest caz.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load