COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

De ce familia Gates se bucură atît de mult de al doilea val al pandemiei (FOTO)

De ce familia Gates se bucură atît de mult de al doilea val al pandemiei (FOTO)

Bill Gates și soția sa, Melinda, s-au arătat încîntați, vorbind despre viitorul al doilea val al pandemiei din lume, în timpul interviului său recent pentru emisiunea Fundației camerei de comerț din SUA, numită ”Calea înainte” (Path forward).

După cum scrie newizv.ru. zîmbetul care le-a luminat fețele, în timpul unuia dintre episoade, nu poate fi numit "rău ascuns", deoarece nu era ascuns deloc - a fost o expresie evidentă a bucuriei și satisfacției profunde.


Întrebat de Susan Clark, președintele Camerei de Comerț a Statelor Unite, cea mai mare federație de afaceri din lume, Bill Gates a spus următoarele:

"...Țările care au scăpat aproape în totalitate de epidemie, cum ar fi Thailanda, Noua Zeelandă, Australia, și-au folosit experiența, de aceea au reușit să "avanseze" mult mai repede. Așa că noi acum trebuie să ne pregătim pentru următorul val al virusului, care ... știi... aș spune așa: de data aceasta ...va atrage atenția!„.
Odată ce ultimele cuvinte i-au ieșit din gură, atît Bill, cît și Melinda pur și simplu au înflorit.

"Nivelul de transparență al lui Bill Gates crește tot mai mult cu fiecare interviu. Ei vorbesc aproape deschis despre planurile lor. Bine că oamenii se trezesc și, cel puțin, în rețelele de socializare și pe platformele media reacționează la acest lucru ca oameni liberi, dar nu ca niște oi, care sînt duse la sacrificare", a comentat pe canalul său youtube pentru cei "treziți", cunoscutul blogger estonian Vlad Freedom, menționînd că este foarte important să nu admitem frica în inima și să rezistăm mental tuturor scenariilor negative care ni se impun, formîndu-ne un stil propriu viitorului armonios.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load