Dalai Lama: Europa ar putea deveni musulmană

Dalai Lama: Europa ar putea deveni musulmană

Dalai Lama afirmă că ”Europa este pentru europeni”, iar continentul ar putea deveni ”musulman sau african”, dacă migranții nu se vor întoarce în țările lor natale.


Liderul spiritul budist, care a trăit ca refugiat în India, după ce a fugit din Tibet în 1959, spune că numai un anumit număr de migranți ar trebui să fie lăsați să rămînă în Europa.


În timpul unui interviu acordat pentru BBC, Dalai Lama a precizat că Europa a fost obligată să ofere acest ajutor, dar ulterior, migranții ar trebui trimiși înapoi în țările de origine.


”Țările europene au luat acești refugiați și le-au oferit educație”, a spus Dalai Lama, în vîrstă de 83 de ani.


Întrebat ce ar trebui să se întîmple cu cei care vor să rămînă în ”țările adoptive”, Dalai Lama a spus că ”Un număr limitat de refugiați este în regulă, dar altfel întreaga Europă ar putea deveni o țară musulmană sau africană”, potrivit Daily Mail. 


Nu este pentru prima dată cînd călugărul budist face astfel de comentarii. Într-un discurs susținut anul trecut, în Malmo, Suedia, Dalai Lama spunea că refugiații ar trebui să fie ajutați ”să își reconstruiască propriile țări”.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load