COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum s-a vindecat un medic englez de coronavirus

Cum s-a vindecat un medic englez de coronavirus

Doctoriţa Clare Gerada a povestit la BBC cum a fost infectată cu coronavirus şi cum a învins virusul ucigaş. Simptomele s-au manifestat la medic exact cum aceasta ştia de la pacienţii pe care i-a tratat de COVID-19.

Clare Gerada, medic britanic, a povestit lumii întregi cum a reuşit să se vindece de boala care a băgat în sperieţi întreg mapamondul. Femeia a povestit la BBC cum a reuşit să treacă peste grelele momente cauzate de infecţia cu coronavirus.

Medicul a trăit exact ce îi povesteau pacienţii pe care i-a tratat de coronavirus. Clare Gerada a descris boala cauzată de coronavirus ca fiind o gripă foarte, foarte rea.


Medicul a mai spus că infecţia cu coronavirus este mai rea decît orice gripă, dar că a ştiut că o va învinge pentru că în ciuda vîrstei mai înaintate nu suferă de alte afecţiuni de sănătate.

„Am avut gripa, iar boala asta e mai rea. Si am 60 de ani, nu sînt un om tocmai tanar. Dar nu am alte probleme majore de sanatate. Asa ca am stiut ca ii voi supravietui”, a mai povistit femeia medic.

Clare Gerada a povestit că s-a vindecat cu paracetamol şi somn, mult somn. „Stiam ce am. Am trecut peste cu paracetamol. De fapt, in cea mai mare parte a timpului am dormit. Altceva nu prea poți face.

Nu imi amintesc sa mai fi dormit vreodata atat de mult. Timp de 4 zile n-am putut face altceva„, a mai spus Clare Gerada la BBC. Ea a anunţat pentru prima dată vestea că şi-a revenit după problemele cauzate de coronavirus pe pagina personală de Twitter.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load