Cum mai mulți influenceri au fost păcăliți de un blogger

Cum mai mulți influenceri au fost păcăliți de un blogger

Mai mulți influenceri au crezut că au intrat în posesia unor bucăți de rocă de pe Lună și nu și-au dat seama că au fost păcăliți.


Rețelele sociale sînt pline de postări ale influencerilor care promovează tot felul de lucruri, pe care le folosesc ei înșiși sau nu, uneori pentru bani, alteori gratis. E destul de comun și să posteze cam tot ce fac într-o zi obișnuită, dar asta s-a întors împotriva lor recent, într-o oarecare măsură.


Un youtuber a trimis 40 de cutii către influenceri britanici pentru a marca aniversarea de 50 de ani de la aterizarea pe Lună. Acesta a așezat pietre obișnuite de pe Pămînt în recipiente de plastic și le-a trimis acestora. Alături, acesta a trimis și un certifica de autenticitate și un bilețel care îi aunța pe aceștia că provenea de la National Space Centre. Astfel, youtuberul a încercat să îi păcălească pe influenceri că au primit de fapt bucăți de roci lunare.


De ce a trimis pietriș unor influenceri


Motivul pentru care a recurs la asta este unul destul de amuzant. „Am început să mă gîndesc dacă există ceva ce aș putea trimite unui influencer despre care chiar nu ar posta vreodată”, a explicat. „O piatră lunară părea ceva ieșit din comun, dar totuși semi-credibil, așa că am crezut că ar fi amuzant să văd dacă acești influenceri chiar ar posta despre asta”, a adăugat youtuberul.


Partea cea mai amuzantă e că mulți dintre influenceri chiar au crezut că au primit bucăți din satelitul natural a al Pămîntului. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load