COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum intenționează Saakașvili să ajute întreprinderile mici din Ucraina

Cum intenționează Saakașvili să ajute întreprinderile mici din Ucraina

Șeful comitetului executiv al consiliului național de reforme din Ucraina, Mihail Saakașvili, a declarat că intenționează să propună un nou proiect de lege privind dezvoltarea în țară a parteneriatului public-privat.

"Vreau să propună consiliului național de reforme o nouă lege cu privire la parteneriatul public-privat, în care funcțiile de bază ar trebui să aparțină subiecților privați, ucrainenilor foarte inventivi și talentați... Împreună cu busenessul mic și mijlociu noi trebuie să ridicam acest parteneriat și să spunem că statul poate efectua doar anumite funcții, iar alte funcții el poate să le facă împreună cu oamenii care creează în această țară bunăstare și locuri de muncă", l-a citat pe Saakașvili agenția "Укринформ", transmite ria.ru

El a menționat că vrea doar să-l ajute pe președintele Vladimir Zelenski să pună în aplicare reformele și nu are alte ambiții, se va ocupa de reducerea controlului de stat în afaceri și elaborează propuneri de îmbunătățire a situației la vamă.


Decretul lui Zelenski privind numirea lui Saakașvili a fost publicat pe 7 mai. Șeful statului a menționat că așteaptă în următoarele luni rezultate pozitive din acest pas.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load