TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum e protejat Putin de coronavirus

Cum e protejat Putin de coronavirus

Kremlinul își ia toate măsurile de precauție atunci cînd vine vorba de a-l feri pe Vladimir Putin de o eventuală contaminare cu noul tip de coronavirus care face ravagii în China.

Pentru ca președintele rus să nu se îmbolnăvească, tuturor celor care participă la evenimentele la care merge acesta li se ia temperatura cu ajutorul unei camere termice. Este o măsură de precauție, a confirmat Kremlinul, după ce toți jurnaliştii acreditaţi la Preşedinţia rusă s-au trezit că li se ia temperatura, transmite NOI.md cu referire la digi24.ro.


Această nouă precauţie a Kremlinului nu este neapărat o surpriză. Anul trecut, preşedintele rus şi-a adus propria cană termică din ceramică la un dineu al G20 la Osaka (Japonia).

De la izbucnirea epidemiei în China, Rusia a înregistrat două cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus. Asta a determinat autoritățile să ia măsuri severe de protecție: au închis granița cu China, au anulat cursele feroviare dintre cele două țări și au anunțat că îi vor expulza pe toți cetățenii străini infectați.

Președintele Vladimir Putin are 67 de ani.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load