COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum arată un centrul comercial din Malaezia, redeschis după două luni de carantină (FOTO)

Cum arată un centrul comercial din Malaezia, redeschis după două luni de carantină (FOTO)

Un centru comercial din Malaezia a intrat în curățenie generală pe 12 mai, după ce a fost invadat de mucegai în perioada în care a fost închis din cauza coronavirusului.

Mall-ul Metrojaya din Sabah, Malaezia, s-a închis pe 18 martie din cauza restricțiilor impuse, pe fondul pandemiei. Tot atunci au fost închise și instalațiile de aer condiționat, iar umiditatea ridicată din regiune a făcut să apară mucegaiul care a distrus toate articolele din piele.

În condițiile în care mall-ul se redeschide săptămîna aceasta, angajații s-au întors duminică la muncă, pentru pregătiri, și au fost îngroziți de starea în care au găsit obiectele de lux.


În imagini se vede cum pantofii, gențile și portofele sînt acoperite cu un strat gros de mucegai.

Un purtător de cuvînt al mall-ului a declarat că toate bunurile deteriorate au fost evacuate. Mai mulți angajați cu echipamente de protecție au pus mărfurile în saci, apoi au curățat și dezinfectat temeinic toate spațiile.

Purtătorul de cuvînt a precizat: „Luăm foarte în serios curățarea și dezinfectarea magazinelor noastre pentru a asigura un mediu sigur pentru clienții noștri”.

Malaezia a închis activitățile comerciale și nu numai după declararea pandemiei. Restricțiile au fost prelungite pînă pe 9 iunie, dar unele întreprinderi se pot redeschide înainte de această dată. În această țară au fost confirmate, pînă pe 13 mai, 6.742 cazuri de infectare cu coronavirus.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load