COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum arată după intrarea în carantină Colosseumul din Roma și Domul din Milano

Cum arată după intrarea în carantină Colosseumul din Roma și Domul din Milano

Colosseumul și Fontana di Trevi din Roma, Catedrala din Milano și Piața Sfântului Marcu din Veneția - locuri care, de obicei, sunt pline ochi de turiștii - au ajuns obiective „fantomă”, după ce Italia a intrat în carantină din cauza coronavirusului.

Cele mai importante atracții turistice din Italia sunt aproape pustii, iar traficul rutier s-a redus dramatic, în timp ce întreaga țară se află într-un blocaj fără precedent.

Webcam-urile care transmit imagini în direct arată că aproape niciun vizitator nu se află în locuri precum Colosseumul din Roma sau Domul din Milano, care sunt de obicei pline de turiști din întreaga lume.

Fontana di Trevi, obiectiv care în mod normal este aproape imposibil de admirat în toată splendoarea sa din cauza miilor de oameni care se afla în permanență în zona respectivă, pare un loc bântuit, unde doar din când în când mai apar soldați înarmați care se află în patrulă.


Veneția, un oraș în care localnicii se plâng de numărul mare de turiști, a devenit un oraș pustiu și liniștit, la fel și Vaticanul.

Italia, cea mai afectată țară din Europa de noul coronavirus, a raportat o creștere accentuată a infecțiilor. Aceste cifre au determinat guvernul de la Roma să ia măsuri drastice și să impună carantină în toată țara.

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 463 de morţi în Italia, iar numărul persoanelor infectate este de 9.172, au anunţat luni seară autorităţile italiene.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load