COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cum arată casa, cumpărată de un om fără adăpost cu doar 1500 de dolari, după 10 ani (FOTO)

Cum arată casa, cumpărată de un om fără adăpost cu doar 1500 de dolari, după 10 ani (FOTO)

Michael Gray, un bărbat fără adăpost din Detroit, a cumpărat în urmă cu zece ani o casă abandonată și și-a petrecut de atunci timpul renovînd-o și transformînd-o într-un adevărat adăpost pentru el și soția sa.

Gray are acum 67 de ani și lucrează în Ohio, în timp ce în weekenduri se duce acasă în Detroit și lucrează la renovarea casei în care locuiește împreună cu soția sa, Cynthia. Povestea casei lor a început în noiembrie 2009, cînd Gray a cumpărat de la nepotul său, care este broker imobiliar, o locuință abandonată pentru doar 1.500 de dolari, scrie Business Insider.

În 2008 el a fost implicat într-un accident rutier, fiind lovit de o mașină în timp ce era pe bicicletă. O parte din banii pe care i-a primit drept despăgubire atunci, i-a folosit pentru a cumpăra casa abandonată găsită prin intermediul nepotului său.


În ziua în care a semnat actele și a devenit proprietar el s-a mutat în casa despre care spune că era infestată cu acarieni, păianjeni și șoareci și nici măcar toaleta nu funcționa. Din acea zi nu s-a mai mutat din casă. A dormit pe o saltea gonflabilă într-una dintre camerele de la etaj și a început renovarea cameră cu cameră. În aprilie 2010 a început renovările la locuință și în ultimii zece ani a investit în jur de 70.000 de dolari pentru a o transforma într-o adevărată casă pentru el și soția sa cu care s-a căsătorit în noiembrie 2009.

Gray spune că aproximativ 80% din munca la casă a fost făcută de el, inclusiv reabilitarea podelei, reparatul acoperișului și zugrăvitul. Iar pentru munca pe care nu a putut-o face singur, a primit o mînă de ajutor din partea prietenilor săi.

Gray a declarat pentru Business Insider că cea mai grea parte a procesului de renovare a fost fixarea grinzilor sparte în tavan, în timp ce cea mai plăcută a fost restaurarea podelei.

După zece ani de la momentul în care bărbatul a intrat în locuință, casa este complet schimbată, are trei dormitoare în loc de patru, o bucătărie complet utilată, băi funcționale și un dulap de tip „walk-in”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load