Cum a reușit un tată să își salveze fiica din colții unui rechin

Cum a reușit un tată să își salveze fiica din colții unui rechin

O adolescentă din Carolina de Nord, SUA, a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a fost atacată de un rechin și s-a ales cu răni la nivelul brațelor, picioarelor și mîinilor, au declarat oficiali citați de BBC News.


Paige Winter și-a pierdut cîteva degete și piciorul stîng din cauza rănilor, iar acum familia ei încearcă să strîngă bani pentru tratament și recuperarea îndelungată care urmează.


Fata în vîrstă de 17 ani a fost atacată în zona Atlantic Beach, din Carolina de Nord. Martorii spun că oamenii au început să țipe cînd au văzut-o pe tînără încercînd disperată să iasă din apă.


Cel care i-a salvat viața a fost chiar tatăl ei, care a lovit rechinul cu pumnii de cinci ori, pînă cînd a reușit să își elibereze fiica. Tatăl lui Paige, fost militar în marina SUA, pompier și paramedic, a fost lăudat pentru curajul excepțional și viteza de reacție care i-au salvat viața tinerei.


Adolescenta a fost supusă unei operații și va supraviețui, însă pentru ea urmează acum un drum lung spre recuperare, în condițiile în care și-a pierdut un picior și mai multe degete în urma atacului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load