Cum a început povestea de dragoste dintre Brigitte şi Emmanuel Macron

Cum a început povestea de dragoste dintre Brigitte şi Emmanuel Macron

Cînd l-a întîlnit prima oară pe Emmanuel, el avea 14 ani, iar ea 38 de ani. Viaţa ei respectabilă avea să se sfîrşească. S-au îndrăgostit pe cînd el avea 15 ani, iar povestea lor a scandalizat Amiens. 


Părinţii profesoarei Brigitte Macron (64 de ani) , ambii doctori, au fost trataţi „ca şi cînd ar fi fost ciumaţi”, în timp ce ea a început idila cu Emmanuel Mcron (40 de ani), care la acea vreme îi era elev la Liceul Catolic La Providence. Uşa lor era scuipată şi primeau scrisori care o denunţau pe fiica lor, se arată în noua carte biografică neautorizată, intitulată „L'Affranchie”, scrisă de Maëlle Brun.


Brigitte i-a şocat pe concetăţenii ei din Amiens, cînd relaţia ei cu viitorul preşedinte a ieşit la iveală. La acea vreme, ea provenea dintr-o familie înstărită, soţul ei era un bancher de succes şi era mama a trei copii. Cînd l-a întîlnit prima oară pe Emmanuel, el avea 14 ani, iar ea 38 de ani. Viaţa ei respectabilă avea să se sfîrşească. S-au îndrăgostit pe cînd el avea 15 ani, iar povestea lor a scandalizat Amiens. Brun citează o persoană apropiată doamnei Macron, căreia aceasta i-ar fi explicat că perioada este o “rană” în viaţa ei, despre care nu-i place să vorbească. “Dar mi-a spus cîndva că şi-a pierdut toţi prietenii. Prietenii cu care pleca în vacanţă s-au schimbat peste noapte şi nu au mai vrut să-I vorbească”, a mai spus cunoştinţa acesteia.


Soţul lui Brigitte a avut o reacţie violentă cînd a constatat că era înlocit de un coleg de şcoală al fiicei lui, un adolescent pe care îl primise adesea în casă. “Este o rană greu de vindecat”, scrie Brun. Auziere lucra în domeniul finanţelor pe atunci şi credea că are o viaţă fericită cu soţia şi cei trei copii ai lor, în Amiens. Bancherul a dispărut fără urmă, spun vecinii, care nu l-au mai văzut niciodată. După ce divorţul a fost în sfîrşit finalizat, Emmanuel şi Brigitte s-au căsătorit.


 “Sînt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Şi pentru mine asta a fost. Aşa că ce s-a spus timp de peste 20 de ani nu are importanţă. Desigur, luăm micul dejun împreună, eu cu ridurile mele, el cu tinereţea lui”, a spus ea în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista “Elle”. 


Biografia mai susţine că Emmanuel a scris un roman picant despre iubirea lor de la început.


 Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load