COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Croația: Iubitorii de animale s-au întrecut într-o cursă inedită (VIDEO)

Croația: Iubitorii de animale s-au întrecut într-o cursă inedită (VIDEO)

Cîini care beau bere și devorează o îngheţată au fost personaje principale la o competiție organizată în Croația, transmite stirileprotv.ro.

Necuvîntătoarele nu au fost lăsate singure la greu. În cursa inedită le-au fost alături stăpînii, nevoiți să ia parte la probele nu tocmai ușoare.

Despre aceşti cîini şi stăpânii lor am putea spune că se îndreaptă spre plajă pentru o plimbare obişnuită. Insă adevărul este altul. Se află într-o competiţie intensă. Prima probă: o cursă de viteză spre Marea Adriatică unde trebuie să înoate.


Nu toţi concurenţii se descurcă în apă, dar s-au găsit soluţii şi pentru ei.

Linia de sosire a fost pe uscat, unde echipa trebuia să ajungă în formulă completă.

Marin Bogdan cîștigătorul cursei: “Cîinele meu are un talent înnăscut. Iubeşte marea, nu îi e frică să sară în apă şi e un înotător foarte bun. Avantajul a fost de partea noastră”.

Au urmat alte două probe de viteză - de această dată avantaj au avut căţeii mai pofticioşi.

Patrupezii s-au întrecut în a goli castronul plin cu înghețată, apoi şi-au arătat talentul la a bea bere.

Maro Cvetic, proprietarul lui Bonzi: “Tatăl meu îmi antrenează zilnic cîinele, punîndu-l să bea bere”.

Această competiţie inedită a avut loc pentru al patrulea an la rând şi, potrivit organizatorilor, este menită să creeze o legătură puternică între animalele de companie şi stăpînii lor.

Ruby Montanari, organizator: “Anul acesta am avut 24 de participanţi, dintre care 3 au fost câştigători. Am ţinut să îi acordăm un premiu şi ultimului sosit, iar la această ediţie am mai adăugat un trofeu şi pentru penultimul participant care a trecut linia de sosire. Am avut şi o descalificare, un participant a ajuns la final fără câine, iar regula noastră este ca ei să ajungă împreună”.

Din cauza pandemiei, la această ediţie, cei mai mulţi dintre participanţi au fost croaţi. Dar, în viitor, organizatorii speră să atragă cât mai mulţi turişti străini.

Video găsiți aici.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load