COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Coronavirus: Preşedintele Parlamentului European, în carantină

Coronavirus: Preşedintele Parlamentului European, în carantină

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, este izolat în casa sa din Bruxelles, ca măsură preventivă împotriva coronavirusului, scrie Reuters.

David Sassoli este în carantină din cauza coronavirusului, informează Reuters. El a transmis într-o declaraţie de presă că "Parlamentul va continua să lucreze pentru a-și îndeplini atribuțiile şi niciun virus nu poate bloca democrația", transmite NOI.md cu referire la romaniatv.net.

Parlamentul European dezbate, marţi, criza coronaviruslui și modul în care Comisia Europeană reacționează față de această situație.


Numărul morţilor de coronavirus a depăşit, marţi seara, pragul de 4.000, ajungînd la nivel mondial la un total de 4.016. Între altele, 17 noi decese au fost anunţate în China şi 5 în Spania.

Numărul celor infectaţi cu coronavirus a depăşit cifra de 114.000, fiind afectate persoane din peste 80 de ţări. Peste 81.000 de cazuri sînt consemnate în China continentală, iar în afara acestei ţări cea mai afectată este Italia, cu un total de 9.172 de cazuri de îmbolnăviri şi 463 morţi.

În Romînia au fost confirmate pînă marți dimineață 17 cazuri de îmbolnăvire, iar cinci dintre pacienți au fost vindecați și externați.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load