Compania care le permite angajaţilor să-şi stabilească singuri salariul

Compania care le permite angajaţilor să-şi stabilească singuri salariul

O femeie şi-a majorat singură salariul cu 7.000 de lire sterline „pentru că merita”. Acest lucru a fost posibil la o companie care permite angajaților să-și stabilească propriile salarii.


Cecilia Manduca, 25 de ani, angajată la firma londoneză GrantTree, a decis recent să-și crească salariul de la 30.000 lire sterline la 37.000 de lire sterline.


Compania GrantTree permite angajaților să decidă ce cîștigă.


Decizia de majorare a propriului salariu nu poate fi luată însă înainte ca cel care decide asta să discute cu colegii săi. Totodată, salariul trebuie să fie conform cu venitul pe care angajatul l-ar câştiga la o firmă unde ar avea atribuţii similare.


"Am simțit o mulțime de îndoieli solicitînd această ridicare. A fost nevoie de multe discuții cu alte persoane. Cînd am vorbit cu colegii mei și mi-au cerut sfaturi, sfaturile pe care mi le-au oferit au fost că, da, am meritat și am meritat”, a declarat Cecilia Manduca.


Cecilia a luat decizia de a-și majora plata după ce responsabilitățile sale la firmă s-au schimbat: „Am fost conștientă că slujba mea s-a schimbat”,


Cei 45 de angajați ai GrantTree își stabilesc propriile salarii și le pot revizui cât de des vor - atît timp cît colegii sunt de acord.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load