Clipe terifiante pentru pasagerii unui zbor al Malaysia Airlines

Clipe terifiante pentru pasagerii unui zbor al Malaysia Airlines

Zborul MH122 pe ruta Sydney-Kuala Lumpur al companiei Malaysia Airlines a aterizat de urgență pe aeroportul Alice Springs, în centrulAustraliei, după ce avionul a început să tremure și să scoată zgomote puternice, relatează BBC News .

Aeronava, un Airbus A330-300, la bordul căreia se aflau 224 de pasageri a aterizat în siguranță, însă oamenii au tras o sperietură groaznică.

„Vibra puternic, tremura și zgomotul se auzea din ce în ce mai tare. Unii oameni se rugau, alții aveau lacrimi în ochi. A fost un moment terifiant”, a povestit Sanjeev Pandev, unul dintre pasageri, pentru BBC. Acesta a mai declarat că, deși membrii echipajului și-au făcut datoria, aceștia „păreau agitați și înfricoșați”.

„Ni s-a spus să ne pregătim de impact. A fost înfricoșător. Stăteam chiar de lîngă aripă. Motorul de pe partea stîngă s-a oprit, la un moment dat”, a declarat o altă pasageră, pentruNine News Melbourne.

Într-un comunicat de presă, compania Malaysia Airlines a confirmat incidentul, precizînd că a fost vorba despre o „dificultate tehnică” la unul dintrte motoarele aeronavei, dar că în nicio clipă siguranța pasagerilor nu a fost pusă în pericol.

În 2015, Malaysia Airlines a fost aproape de faliment, după ce zborul MH370 a dispărut fără urmă, iar un alt avion al companiei, zborul MH17, a fost doborît de o rachetă, în spațiul aerian al Ucrainei, iar 298 de oameni aflați la bord au murit.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load