COVID-19 în MOLDOVA

Cîți bani de la stat ajung lunar în contul PAS

Cîți bani de la stat ajung lunar în contul PAS

Situația financiară în Partidul Acțiune și Solidaritate, se pare că s-a îmbunătățit, în ultimele cîteva luni, spune fosta prim-ministră Maia Sandu.

Aceasta a precizat că lunar din bugetul partidului sînt cheltuite cîteva sute de mii de lei pentru benzină, ziare tipărite sau persoane noi, angajate în formațiunea politică.

„Avem în sfîrșit și bani de la bugetul de stat, în comparație cu anii precedenți, cînd ne era foarte greu financiar. – Cîți bani pe luna are partidul dumnevoastră? – Trebuie să verific. sînt cîteva sute de mii de lei. – Pentru ce ajunge asta? – Asta este foarte mult în comparație cu ceea ce am avut pînă acum, atunci cînd aveam un buget anula de 25 de mii de euro. – Pentru ce cheltuiți? – Pentru benzină, ziare pe care să le tipărim. Acum sper să angajăm o persoană, două pentru că pînă acuma a fost strict numai muncă de voluntari”, a spus Maia Sandu la emiusiune „Politica Nataliei Morari” de la TV8.


Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de fosta prim-ministră Maia Sandu a intrat în anul 2019 cu un buget de peste 324 de mii de lei, iar în primele șase luni a reușit să mai acumuleze un milion de lei. Majoritatea sumei, 918 mii de lei, constituie subvenții de la bugetul de stat, alte 106 mii lei reprezintă donații, iar 45 de mii de lei – cotizațiile membrilor de partid.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load