Cît trebuie să îți ții iPhone-ul la încărcat ca să nu îi strici bateria

Cît trebuie să îți ții iPhone-ul la încărcat ca să nu îi strici bateria

De cele mai multe ori, utilizatorii tind să-și uite telefoanele la încărcat, iar asta este prima greșeală care duce la o baterie mai slabă.


Cîte greșeli poți face cînd îți încarci telefonul? Te-ai putea gîndi că atîta timp cît nu forțezi portul de încărcare ca să smucești agresiv cablul, nu prea ai ce să greșești. Nu este tocmai adevărat.


Publicația americană SheFinds a prezentat cîteva sfaturi pentru posesorii de iPhone și cum își pot proteja aceștia bateria telefonului pentru o perioadă mai lungă de timp.


Primul sfat este timpul de încărcare. Mai exact, telefonul nu trebuie lăsat să se încarce pînă la 100%, ci trebuie să rămînă în permanență într-o marjă de 40-80%.


Practic, după ce bateria ajunge la cel mult 80%, ar trebui să scoți telefonul din priză. În acest fel, bateria Li-ion va putea fi protejată mai eficient.


Alte soluții la care poți apela este să pui pe automat schimbarea luminozității ecranului, iar în același timp să activezi opțiunea Low Power Mode atunci cînd bateria telefonului scade sub 20%. 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load