Cît se cîştigă din teoriile conspiraţiei

Cît se cîştigă din teoriile conspiraţiei

SecureTeam10 este unul dintre cele mai vizionate canale de Youtube, avînd peste 785.000 de abonaţi la videoclipurile sale despre teoriile conspiraţiilor.

Un canal rival susţine că SecureTeam10 şi-a înşelat voit abonaţii. Conform Lion Ground, canalul cîştiga în jur de 745 de dolari pe zi din postarea videoclipurilor false care alimentau imaginaţia vînătorilor de OZN-uri, notează Mail Online. 
 
Printre cele mai vizionate videoclipuri se numărau cel în care este susţinută existenţa unei nave extraterestre ascunse în Antarctica, alte videoclipuri prezintă un OZN pe cerul din Algeria sau un mormînt japoneaz găsit pe Marte. 
 
Într-unul dintre videoclipurile postate în decembrie 2016 este prezentată existenţa unui OZN nazist îngropat în Antarctica. SecureTeam10 afirmă în videoclipul său: ,,Există anumite dovezi ale apariţiei OZN-ului în ultimii ani, imaginile dovedind că există mai multe intrări construite pe versantul muntelui.''

În alte videoclipuri este prezentată apariţia OZN-urilor pe Lună şi a unui OZN în flăcări care trece pe lîngă Staţia Spaţială Internaţională.  Mai multe videoclipuri au fost preluate de presă, astfel SecureTeam10 a ajuns să cîştige 745 de dolari pe zi. 
 
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load