Cine stă în spatele poveştii de dragoste dintre Meghan Markle şi prinţul Harry

Cine stă în spatele poveştii de dragoste dintre Meghan Markle şi prinţul Harry

Deși au trecut doar două luni de cînd Harry și Meghan și-au anunțat oficial logodna, iubirea lor și știrile zilnice care le dezvăluie diverse secrete ne dau impresia că ar fi împreună de-o viață. Puțini știu însă că relația lor a început într-un mod cît se poate banal, dar totul a fost aranjat de prieteni.


Într-adevăr, cei doi își doreau foarte mult să primească pe cineva special în viața lor, dar n-au avut nicio idee despre ce avea să le ofere destinul care a primit puțin ajutor de la cîțiva prieteni adevărați. nici măcar Meghan nu știa mare lucru despre Harry. Cunoștea doar că este prinț, că e celebru și bogat, dar și foarte simpatic, dar nu-l văzuse niciodată în realitate.


Întîlnirea lor a fost aranjată de Violet von Westenholz (33 de ani), fiica fostului schior olimpic Baronul Piers von Westenholz, care este prieten cu Prințul Charles. La rîdnul ei, Violet este foarte apropiată de Harry și se cunosc încă din copilărie, familiile lor petrecînd de multe ori vacanțele la schi împreună.


Violet este agent PR în domeniul modei și a cunoscut-o pentru prima dată pe Meghan Markle prin intermediul serviciului. De îndată ce a văzut-o, i-a trecut prin minte că amicul ei cel mai bun ar îndrăgi-o foarte mult pe actriță. Totul a pornit de la o simplă conversație cu Harry, care se tot plîngea că nu își găsește o fată cu care să poată avea o legătură specială. De aici, Violet a pus în aplicare, împreună cu alți prieteni de-ai lui Meghan, un plan foarte dibaci care de multe ori dă roade: au aranjat o întîlnire între Harry și Meghan, despre care ei nu aveau niciun habar. Această întîlnire care le-a schimbat viața s-a petrecut în vara lui 2016.


„Nu știam prea multe despre el, dar singurul lucru pe care l-am întrebat înainte să-l întîlnesc a fost: «Este de treaba?»”, a mărturisit Meghan în interviul acordat sursei BBC, imediat după anunțul oficial al logodnei lor.


Într-o situație similară a fost și Harry: „Niciodată, dar aboslut niciodată n-am auzit de ea pînă cînd această prietenă a pronunțat «Meghan Markle». Eram ceva de genul: «Bun, Ok, dă-mi cîteva indicii...ce se întîmplă aici??»”, își amintea Harry, potrivit express.co.uk.


Acea zi va rămîne mereu în amintirea lor. Amîndoi s-au îndrăgostit la prima vedere cînd s-au văzut, avînd firi compatibile, chiar dacă sînt diferiți. mulți ar spune că destinul i-a adus împreună, dar relația lor este cel mai bun exemplu al celebrei zicale: „Prietenul la nevoie se cunoaște”.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load