TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine este cea mai bine plătită vedetă Instragram din lume

Cine este cea mai bine plătită vedetă Instragram din lume

Kylie Jenner rămîne vedeta Instagram cel mai bine plătită din lume cu 1,2 milioane de dolari pentru o postare, arată platforma Cover Media, citează mediafax.ro.


Tînăra în vîrstă de 21 de ani are peste 141 de milioane de abonaţi pe platforma socială şi a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care şi-au făcut averea pe cont propriu, mulţumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.


Potrivit analiştilor de la HopperHQ.com prezenţa socială a lui Kylie Jenner este o afacere în sine, valoarea acesteia crescînd cu 27 de procente în cursul ultimului an. Specialiştii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulţi factori, inclusiv implicarea publicului, numărul urmăritorilor şi frecvenţa postărilor.


Kylie Jenner s-a născut pe 10 august, 1997, în Los Angeles. Este cea mai tînără fiică a vedetelor Kris Jenner şi Caitlyn Jenner (cunoscută anterior drept Bruce Jenner).


Pe locul doi al clasamentului se află Ariana Grande care a intrat în clasament direct pe poziţia secundă după ce analiştii au stabilit că o postare a sa pe Instagram ajunge pînă la 996.000 de dolari.


Fotbalistul Cristiano Ronaldo completează podiumul celor mai bine plătite personalităţi de pe instagram, o postare publicitară pe contul său ajungînd la 975.000 de dolari. Pe locul patru este sora şi colega de reality show a lui Kylie, Kim Kardashian cu o valoare de 910.000 de dolari pentru o postare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load