Cine este autorul evenimentelor actuale de la Tbilisi și ce scop urmărește?

Cine este autorul evenimentelor actuale de la Tbilisi și ce scop urmărește?

Autorul actualelor evenimentel din Tbilisi este ministrul Afacerilor Interne al Georgiei, care dorește să preia funcția de prim-ministru al acestei țări.


Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, transmite Noi.md.


"În opinia mea, autorul întregii revolte din Tbilisi, astăzi este ministrul de Interne. Scopul este de a lua funcția de Premier. Vom vedea", a scris el pe pagina sa de pe o rețea socială.


Valeriu Ostalep a remarcat, de asemenea, faptul că, odată cu sfîrșitul celui de-al doilea război mondial, Statele Unite au stabilit toate cele mai împortante tendințe economice din lume, în avantajul lor a fost globalizarea și ei au promovat-o. Iar acum americanii nu mai sînt principalii beneficiari ai acestor procese. De aceea avem aceste tarife, sancțiuni, ziduri, spioni și toate celelalte tancuri. Dragi colegi jurnaliști, ce-ar fi să facem cîteva emisiuni pe tema


"Unde sîntem noi în toată această vîlvă și cum să alegem un curs corect". Ei bine, nu va ajuta mantra cu integrarea europeană, Guam și astăzi cu Tbilisi. Eu cred că cererea societății poate să dicteze și direcția de orientare", a spus Valeriu Ostalep.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load