Cine e femeia care a intrat direct în topul miliardarilor lumii

Cine e femeia care a intrat direct în topul miliardarilor lumii

Fosta soție a lui Jeff Benzos, fondatorul celui mai mare retailer online din lume „Amazon”, a intrat în topul miliardarilor lumii după ce a divorțat de bărbat și a primit o parte din avere.


Americanca MacKenzie Bezos a intrat direct pe locul 22 în topul Bloomberg, cu o avere de aproape 40 de miliarde de dolari.


Divorțul a fot oficializat pe 5 iulie, după 25 de ani de căsătorie. Un judecător a semnat și ordinul de împărțire a averii. Femeii i-au revenit aproximativ 19,7 milioane de acțiuni ale gigantului „Amazon.com”, adică o cotă de 4% din afacere, care este evaluată la 38,3 miliarde de dolari.


Jeff Bezos, fondatorul și directorul executiv al celui mai mare retailer online din lume, păstrează o cotă de 12% din Amazon, în valoare de 114,8 miliarde de dolari. Bezos mai deţine acțiuni la „The Washington Post” şi „Blue Origin”, o companie privată de călătorii spaţiale care intenţionează să ducă turşti în spaţiu.


Chiar și după divorțul costisitor, Bezos rămîne cea mai bogată persoană din lume, devansîndu-i pe Bill Gates sau Warren Buffet.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load