COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine e atacatorul cu grenadă care a luat ostatic un colonel în Ucraina

Cine e atacatorul cu grenadă care a luat ostatic un colonel în Ucraina

Bărbatul înarmat cu o grenadă care a luat ostatic un poliţist în Poltava, oraş în centrul Ucrainei, este Roman Scripnic.

Potrivit censor.net, bărbatul are 32 de ani și a fost judecat de mai multe ori în Ucraina, transmite Știri.md.

Potrivit Ministerului de Interne, în 2007 a fost judecat pentru furt. Ulterior, în anul 2008 bărbatul a comis un alt furt. În anul 2014 acesta a fost reținut pentru păstrarea și circulația drogurilor, faptă pentru care a fost condamnat la 3 ani de arest la domiciliu.


'

'În prezent au loc negocieri pentru a-l obliga pe atacator să-l elibereze pe poliţist fără a-şi face rău sieşi şi altora. De dragul securității cetățenilor, poliția a decis să permită atacatorului să iasă din orașul Poltava. Mașina în care se află suspectul și ostaticul, colonelul de poliție Vitali Șian, este însoțită de poliție și unități speciale. Strategia de acțiune a poliției este negocierea, negocierea și încă o dată negocierea. Pentru a salva viața unui criminal și a celor din jur'', a menționat viceministrul Afacerilor Interne.

Menționăm că incidentul are loc la doar cîteva zile după ce un bărbat identificat drept Maxim Krivoş, în vîrstă de 44 de ani, a sechestrat timp de mai bine de 12 ore un autobuz cu pasageri în oraşul Luţk.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load