COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd va fi lansat ultimul film cu participarea lui Efremov, filmat înainte de accident

Cînd va fi lansat ultimul film cu participarea lui Efremov, filmat înainte de accident

A fost anunțată data lansării ultimului film cu actorului Mihail Efremov, filmat înainte de accidentul mortal cu participarea sa. Premiera filmului de scurt metraj "Procesul" (Процесс) va avea loc pe 9 septembrie, a declarat în cadrul postului de televiziune "Дождь" directorul peliculei Serghei Kalvarski.

Kalvarski a spus că inițial filmul a fost planificat să fie lansat mai devreme. Cu toate acestea, "din cauza accidentului, a anchetei și a instanței", s-a decis amînarea premierei, astfel încît să nu dăuneze actorului, transmite lenta.ru.

"Astăzi, cînd procesul lui Mișa a luat sfîrșit, este timpul pentru a prezenta filmul nostru "Procesul", care, de asemenea, este dedicat judecății — absolut alteia, inventate, dar care reflectă realitățile noastre", a menționat regizorul și a adăugat că acesta este ultimul rol al lui Efremov înainte de condamnare.
Filmul relatează despre un proces care are loc în format de videoconferință pe Zoom. Efremov joacă rolul de avocat.


Anterior, Efremov a promis să citească angajaților închisorii piesa "Par", scrisă de artistul și scenaristul Ivan Ohlobîstin.

La 8 septembrie, instanța l-a condamnat pe Efremov la opt ani de închisoare. De asemenea, după ieșirea la libertate, actorul nu va putea să urce la volan încă trei ani. Avocatul artistului Elman Pașaev a declarat că apărarea a contestat sentința.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load