COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cinci pistoale folosite în filmele cu James Bond au fost furate

Cinci pistoale folosite în filmele cu James Bond au fost furate

Cinci arme de foc utilizate la filmările pentru peliculele din seria “Agentul 007” au fost furate dintr-o proprietate din Londra.

Polițiștii londonezi au fost chemați la o adresă de pe Aldersbrook Avenue, din Londra, unde se constatase un furt, a notat Sky News. Hoții au dispărut înainte să ajungă polițiștii la fața locului, dar martorii au declarat că era vorba despre trei bărbați cu accent est-european. Hoții au furat cele cinci arme de colecție care au o valoare estimată de circa 100.000 de lire.

Este vorba despre un Berretta “Cheetah” și Berretta “Tomcat”, folosite de James Bond în “Die Another Day” (“Să nu mori azi”/2002), un pistol Walther PPK, pe care cinefilii l-au văzut în “A view to a kill” (“Perspectiva unei crime”/1985). Celelalte două arme dispărute sînt un revolver “Sminth&Wesson 44 Magnum”, folosit în “Live and let die” (“Pe cine nu lași să moară”/1973) și un “Llama 22”, tot din “Die Another Day” (“Să nu mori azi”/2002).


S-a furat ultima armă cu care a filmat Roger Moore Potrivit poliției, acel “Magnum” era unicat, iar arma Walther PPK a fost ultima utilizată de Roger Moore, cît timp el a fost actorul care l-a întruchipat pe celebrul detectiv James Bond. “Proprietarul e foarte supărat că proprietatea lui a fost spartă și speră să i se găsească rapid aceste obiecte de colecție”, a spus ofițerul Paul Riley, care conduce ancheta. Ultimul film din aceată serie, “No time to die” (“Nu e vreme de murit”), care trebuia să fie lansat pe 2 aprilie, va avea premiera în noiembrie, fiindcă pandemia de coronavirus a dat peste cap inclusiv industria cinematografică.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load