COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

China sărbătorește victoria: spitalul deschis temporar a fost închis

China sărbătorește victoria: spitalul deschis temporar a fost închis

Ultimele două spitale temporare din Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus din provincia Hubei din China centrală, au fost închise marţi, marcînd astfel închiderea tuturor celor 16 spitale temporare din oraş.

Ultimii 49 de pacienţi au părăsit spitalul temporar Wuchang marţi după-amiază. Stadionul Wuchang Hongshan a fost transformat în acest spital temporar care a început să funcţioneze pe 5 februarie. Cu 784 de paturi, el a primit în total 1.124 pacienţi, dintre care 833 au fost externaţi, iar 291 au fost transferaţi la alte spitale, transmite Noi.md cu referire la Agerpres.

Un alt spital temporar, deschis în apropiere pe data de 14 februarie, a fost de asemenea închis marţi după-amiază, după 26 de zile de funcţionare.


Spitalul improvizat din districtul Jiangxia din Wuhan a fost transformat dintr-un centru sportiv. El a primit în total 564 de pacienţi, dintre care 392 au fost externaţi după ce s-au însănătoşit.

Pentru a trata pacienţii cu simptome uşoare şi pentru a controla răspîndirea infecţiilor, autorităţile din oraşul Wuhan au transformat spaţii publice, precum centre expoziţionale şi săli de sport în 16 spitale temporare.

Circa 12.000 de pacienţi au fost trataţi în aceste spitale temporare, potrivit Centrului de control al epidemiei de COVID-19 din oraş.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load