COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

China redeschide cinematografele

China redeschide cinematografele

După șase luni de carantină, China va redeschide cinematografele cu măsuri anti-COVID stricte, scrie BBC. În sălile de cinema se va purta masca de protecție și se va respecta distanțarea fizică de cel puțin un metru.

Administraţia Chineză de Film a decis că se vor redeschide cinematografele din zonele care nu sînt atît de afectate de coronavirus şi care indică un grad scăzut de risc, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Dar, avînd în vedere că aproape toată ţara prezintă un grad scăzut de risc, va fi, probabil, o redeschidere a cinematografelor la nivel naţional.


Autoritățile au impus reguli stricte pentru oprirea răspîndirii coronavirusului și reluarea activităților cît mai aproape de "normal".

Capacitatea unei săli va fi limitată la 30% din total, iar numărul de filme rulate va scădea la jumătate din volumul anterior. În sălile de cinema nu se vor mai servi băuturi și mîncare, iar atît clienții cît și angajații vor fi nevoiți să poarte măști de protecție.

La intrarea în cinematograf, cetățenilor li se va lua temperatura, iar în săli aceștia trebuie să respecte distanțarea fizică.

Biletele vor putea fi cumpărate doar online.

China, prima ţară afectată de noul coronavirus la sfîrşitul lui 2019, a reuşit între timp să reducă în mod considerabil contagiunea, care ajunsese în ultimele săptămîni la cîteva cazuri noi în fiecare zi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load