COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cetățenii ruși, sfătuiți să crească furnici

Cetățenii ruși, sfătuiți să crească furnici

Fermele de furnici și peștele de acvariu ajută la scăderea tensionării și depășirea stresului. Acest lucru a fost comunicat de către Serviciul de presă al Comitetului de Veterinari din Moscova, relatează agenția „Moscova”.

„Contemplarea peștilor plutind ajută la sustragerea de la griji și calmare”, au relatat în Comitet.

Aici au menționat că pentru fiecare persoană poate fi selectată o specie de pești, adăugînd că pentru întreținerea lor este necesar un echipament special. Astfel, acvariu trebuie să fie de formă dreptunghiulară, deoarece cele de formă rotundă afectează sănătatea peștilor.


În Comitet au declarat că urmărirea furnicilor este mai captivantă, decît a acvariului, deoarece aceste insecte au ierarhie ceea ce permite să se urmărească viața socială a mușuroiului. Veterinarii au adăugat că urmărirea procesului de recoltare, colectare a proviziilor sau de creștere a tinerei generații calmează și distrage. Aceștia au sfătuit să se cumpere o fermă reală de furnici și au spus că în mușuroi este necesar să se mențină un microclimat și, de asemenea, să se asigure ca în camere să nu să se creeze condensatul, fapt ce provoacă răspîndirea ciupercii periculoase pentru insecte.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load