COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cerc perfect, apărut în mod misterios într-un lan de grîu din Ungaria

Cerc perfect, apărut în mod misterios într-un lan de grîu din Ungaria

Un misterios cerc perfect apărut peste noapte într-un lan de grîu din Ungaria atrage curioși și dă apă la moară amatorilor de speculații, transmite stirileprotv.ro.

Dacă unii se declară convinși că este vorba despre opera unor extratereștri, proprietarul terenului tună și fulgeră împotriva unui vecin care, spune el, a vrut să îi facă o farsă.

„Minunea” a apărut peste noapte într-un lan de grâu de la marginea unui orășel din sud-vestul Ungariei, aflat în apropiere de granița cu Croația.


Spicele au fost culcate în sens contrar acelor de ceasornic, formând un cerc perfect cu diametrul de 26 de metri. De cînd s-a dus vestea, mulți gură-cască merg acolo să vadă cu ochii lor totul. Fac poze, filmează și își dau cu părerea despre posibile cauze.

Robert Major: „De ce s-ar obosi cineva să facă așa ceva aici? Chiar nu văd motivul. De aceea înclin să cred că e ceva natural, nu făcut de mîna omului.”

Unii spun că este vorba despre o creație extraterestră sau supranaturală. Alții au alte versiuni. De pildă, un localnic, care caută neobosit semne ale unor civilizații extraterestre încă de prin anii ’70, crede că spicele au fost puse la pămînt de un trăsnet.

László Tóth: „E foarte puțin probabil să fie o creație a unei civilizații cosmice, care să fi vrut să ne trimită un mesaj. Sunt 100% convins că e un fenomen natural.”

În timp ce o echipă de televiziune filma în zonă, și-a făcut apariția și proprietarul terenului.

Deloc încântat de atenția stârnită de cercul misterios, omul era mai degrabă agasat și supărat.

Crede că la mijloc nu a fost mîna unei civilizații extraterestre, ci a unui vecin rău intenționat, care ar fi vrut să-și bată Joc de el. Însă bărbatul știe cert un singur lucru - că peste două săptămîni va culege grîul.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load