COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cel mai subțire zgîrie-nori din lume, aproape gata

Cel mai subțire zgîrie-nori din lume, aproape gata

Mai mulți zgîrie-nori de dimensiuni mari sînt ridicați de-a lungul străzii miliardarilor, sau așa-numitul „Billionaire Row”, din New York, relatează Business Insider.

Aici se află „Central Park Tower”, care recent a devenit cea mai înaltă clădire rezidențială din lume. La fel, se mai află „220 Central Park South”, care a bătut recorduri imobiliare atunci cînd administratorul miliardar al fondului de investiții, Ken Griffin, a plătit 238 de milioane de dolari pentru o răspîndire de apartamente. Ambele turnuri vor fi terminate în 2020.

Iar acum, aproape de finalizare este „Steinway Tower” de pe „111 West 57th Street”, care are distincția de a fi cel mai subțire zgîrie-nori din lume. Turnul de 1.428 de picioare înălțime este de 24 de ori mai înalt decît este lat și are cîte o singură reședință pe etaj.


Această clădire subțire, care a fost elaborată de JDS Development Group, Property Markets Group și Spruce Capital Partners, va primi rezidenți în vara anului 2020.

Primul apartament finalizat în Steinway Tower este o unitate cu trei dormitoare de 4.500 de metri pătrați, la etajul 43 – aproximativ la jumătatea drumului pînă la clădire – cu intrare proprie prin lift.

sursa foto: Business Insider

De asemenea, turnul de pe 111 West 57th Street are vederi simetrice ale celui mai cunoscut parc din New York, Central Park.

sursa foto: Business Insider

Sufrageria, în care încap cel puțin 10 persoane se află la capătul opus al bucătăriei.

sursa foto: Business Insider

sursa foto: Business Insider

Apartamentul are trei dormitoare, dintre care unul este cameră de studiu.

sursa foto: Business Insider

sursa foto: Business Insider

Fiecare dormitor are baia sa.

sursa foto: Business Insider

Gregg Pasquarelli, fondatorul companiei SHoP Architects, și cel care a proiectat clădirea, a declarat că obiectivul lor a fost să creeze o clădire care să fie „doar în stilul orașului New York, absolut modernă și cu gîndire avansată”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load