TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cel mai lung stream din istorie va fi închis: a început din 1994

Cel mai lung stream din istorie va fi închis: a început din 1994

Streamul FogCam este cel mai lung din istoria Internetului. Timp de 25 de ani, a difuzat imaginea campusului Universității din San Francisco, iar acum va fi închis.

La San Francisco va fi oprit cel mai lung stream din istoria Internet FogCam. Despre aceasta a anunţat SF Gate miercuri, 21 august.

De 25 de ani, o cameră web a transmis o vedere din campusul Universității din San Francisco. Streamul a fost lansat de Jeff Schwartz și Dan Wong în 1994, pe cînd studiau informativa la Universitatea din San Francisco. Ideea de a începe difuzarea de pe o cameră web a avut-o Schwartz pe cînd învăța să scrie scripturi. Proiectul i-a fost inspirat de Trojan Room Coffee Pot – prima cameră web din lume.


FogCam nu poate funcţiona în regim de difuzare neîntreruptă și, prin urmare, actualizează pur și simplu imaginea la fiecare 20 de secunde.

Potrivit lui Schwartz, el și Wong au ajuns la concluzia că este timpul să oprească FogCam. Cei de la universitate îi rabdă, dar nu-i susţin. De aceea Schwartz și Wong înșiși caută locuri sigure pentru a instala o cameră web. Emisia va fi sistată pe 30 august, totuşi mentenanţa site-ului va continua.

După închiderea FogCam, FishCam, camera web din fața acvariului, va prelua rolul de cel mai vechi stream, acesta din urmă fiind lansat în același an 1994.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load