COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie anunță că va avea al 22-lea copil

Cea mai numeroasă familie din Marea Britanie anunță că va avea al 22-lea copil

Cuplul cu cei mai mulţi copii din Marea Britanie a anunţat că va avea în 2020 încă un bebeluş, care va veni pe lume la peste 30 de ani după naşterea primului copil în această familie, informează luni Press Association.

Sue Radford, în vîrstă de 44 de ani, şi soţul ei Noel, în vîrstă de 48 de ani, au deja împreună 21 de copii, iar Sue a anunţat recent că este însărcinată cu cel de-al 22-lea copil al cuplului, potrivit Agerpres.

Cuplul, care deţine o brutărie în Morecambe, un oraş din comitatul Lancashire, a dezvăluit vestea prin intermediul unui vlog publicat pe YouTube.


"Voiam să păstrăm secretul pentru încă o vreme. Însă, pe măsură ce eu devin tot mai mare şi sarcina tot mai vizibilă, ar fi fost cam greu să o ascundem", a declarat Sue Radford.

Înregistrarea video îi arată pe cei doi soţi, care sunt deja şi bunici, în timp ce mergeau la un spital pentru a face o ecografie pe 29 septembrie, însoţiţi de cei mai mici dintre copiii lor - Phoebe, Archie şi Bonnie.

"Pe scurt, astăzi urmează să îl vedem pe noul nostru bebeluş. Sînt însărcinată în 12 săptămîni şi vom putea să aruncăm o privire spre cel mai mic membru al familiei Radford. Precedenta ecografie am făcut-o la opt săptămîni şi atunci totul era bine", a dezvăluit Sue Radford.

"Este un singur bebeluş", a adăugat tatăl acestuia.

Cel mai tînăr membru al familiei Radford, fetiţa Bonnie, s-a născut în noiembrie 2018.

Al 22-lea copil al cuplului se va naşte în aprilie 2020.

Sue Radford l-a născut pe primul ei copil, Chris, în mai 1989, la vîrsta de 14 ani.

În total, soţii Radford au împreună 11 băieţi şi 10 fete. În istoria familiei Radford a existat şi un bebeluş născut mort, Alfie, în 2014.

Potrivit PA, familia Radford consumă săptămînal 100 de sticle de lapte şi 14 franzele.

Cea mai prolifică mamă din lume ar fi fost o rusoaică ce a trăit în secolul al XIX-lea și a dat naștere la 69 de copii, în cele 27 de sarcini.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load