Ce vor face imediat după nuntă prinţul Harry şi Meghan Markle

Ce vor face imediat după nuntă prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica sa, Meghan Markle, vor parcurge în caleaşcă oraşul Windsor după ceremonia de căsătorie, care va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, a anunţat palatul Kensington, reşedinţa princiară, pe contul oficial de Twitter, transmite AFP.


Biroul de presă al prinţului a dezvăluit cîteva detalii despre căsătoria lui Harry, care se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie.


Ceremonia va avea loc de la ora 12.00, la capela St. George de la castelul Windsor, şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.


După căsătorie, de la ora 13.00, prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi Meghan Markle vor părăsi capela şi vor face un tur scurt al oraşului Windsor în caleaşcă.


O recepţie va avea loc apoi la St. George's Hall, uriaşa sală de banchete a castelului, la eveniment participînd mirii şi nuntaşii. În seara aceleiaşi zile, prinţul de Wales, Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepţie privată pentru miri, familie şi prieteni apropiaţi.


"Prinţul Harry şi Meghan Markle sînt foarte recunoscători pentru numeroasele felicitări pe care le-au primit de la anunţul logodnei", pe 28 noiembrie 2017, a indicat biroul de presă. "Aşteaptă cu nerăbdare această zi şi să poată împărtăşi această sărbătoare cu publicul", potrivit aceleiaşi surse.


Meghan Markle, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei.


Actriţa americană vrea să obţină cetăţenia britanică, un proces care ar putea dura mai mulţi ani, şi a decis să renunţe la cariera sa artistică şi la angajamentele pe care le desfăşura pentru ONU, în vederea apărării drepturilor femeilor, pentru a se consacra activităţilor caritabile ale familiei regale.


Meghan Markle va deveni, printre altele, patroana Royal Foundation, alături de prinţul Harry şi de fratele acestuia mai mare, prinţul William, şi de soţia acestuia, ducesa Catherine.


Prinţul Harry, în vîrstă de 33 de ani, şi Meghan Markle, în vîrstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai mult de un an.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load