Ce părerea au avut cei care au ascultat discursul lui Donald Trump

Ce părerea au avut cei care au ascultat discursul lui Donald Trump

Aproape jumătate dintre cei care au urmărit discursul lui Donald Trump despre Starea Naţiunii au avut o reacţie „foarte” pozitivă la discurs, informează news.ro.


Potrivit sondajului CNN/SSRS, ale cărui rezultatele au fost anunţate în direct la CNN, 48% dintre respondenţi au spus că au avut o reacţie „foarte pozitivă”. Doar 22% au spus că au avut o reacţie „oarecum pozitivă” în timp ce 29% au reacţionat negativ.


Rezultatele sondajului vin la mai puţin de două ore după ce Trump a încheiat discursul în care a lăudat scăderea taxelor şi a subliniat ambiţiile sale de a revitaliza infrastructura şi de a face o reformă în domeniul imigraţiei.


62% dintre respondenţi au spus că politicile prezentate de preşedinte ar duce ţara în direcţia potrivită. De cealaltă parte, doar 35% consideră că politicile duc SUA în direcţia greşită.


Respondenţii au rămas divizaţi pe tema capacităţii lui Trump de a-şi duce la capăt sarcinile de preşedinte. 42% au spus că sînt încrezători că preşedintele este capabil în timp ce 15% s-au prezentat ca fiind „oarecum încrezători”. În schimb, 43% au spus că nu sînt încrezători în capacitatea lui Trump.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load