COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce nu au voie să facă turiștii în diverse colțuri ale lumii

Ce nu au voie să facă turiștii în diverse colțuri ale lumii

Turiștii care călătoresc în străinătate trebuie să știe că există locuri în care sunt tot felul de interdicții.

De la interdicția de a mesteca gumă, la a avea tatuaje la vedere cu Budha și a da bacșiș – acestea sunt doar câteva dintre lucrrile pe care turiștii nu au voie să le facă în unele colțuri ale lumii.

Astfel, potrivit 20minutos.es, în Sri Lanka și Birmania este interzis turiștilor să aibă tatuaje cu Budha la vedere. În Singapore este interzis turiștilor să mestece gumă.


În Micronezia este interzis ca o persoană să umble pe stradă sub influența alcoolului, în timp ce în Emiratele Arabe sunt interzise gesturile de afecțiune în public și dansul în public. În Insulele Cook și Samoa Occidentală, turiștii care dau bacșiș nu sînt bine văzuți, iar în Malawi este considerată ca ofensatoare purtarea ținutelor scurte și a hainelor foarte decoltate.

În Oman este interzis accesul la aplicația Skype, iar în China este restrânsă utilizarea Google, Youtube, Gmail și Twitter. În china este în vigoare, din anul 1996, o lege care limitează accesul la anumite pagini web.

În Uzbekistan este intezisă folosirea laserului de buzunar. În Kuwait, femeile însărcinate care nu sunt căsătorită riscă să fie arestat și deportate. În Yemen, relațiile între persoanele de același sex sunt pedepsite cu 3-7 luni de închisoare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load