COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce medicament ia Donald Trump ca să se protejeze de COVID-19

Ce medicament ia Donald Trump ca să se protejeze de COVID-19

Preşedintele Donald Trump şochează din nou. Liderul de la Casă Albă a anunţat că ia hidroxiclorochină.

Acesta este un medicament pentru malarie, dar pe care el îl promovează de la începutul pandemiei pentru coronavirus, spunînd că ar avea rezultate pozitive, deşi studiile ştiinţifice nu au ajuns momentan la aceeaşi concluzie, scrie stirileprotv.ro.

Donald Trump, preşedintele SUA: „Eu iau Hydroxiclorochină. Chiar acum, da. Am început să iau acest medicament acum cîteva săptămîni. Vă spun ce dovezi am! Am auzit o mulțime de păreri bune despre acest medicament, singurul lucru negativ pe care l-am auzit a venit de la un studiu făcut de nişte oameni care nu sînt fani Trump”.


Potrivit presei din Statele Unite, şeful statului a spus că ia acest medicament preventiv, ca să aibă simptome mai ușoare, în cazul în care se infectează cu noul coronavirus. Trump le-a spus reporterilor că doctorul său personal nu i-a recomandat să ia medicamentul, dar a apelat la medicul oficial al Casei Albe.

Reporter: „Medicul de la Casă Albă v-a recomandat să luați acest medicament? De aceea îl luaţi?”
Donald Trump, preşedintele SUA: „Da. Medicul de la Casă Albă mi-a recomandat. L-am întrebat, ce crezi? A spus, bine, dacă vrei... Am spus că da, mi-ar plăcea să îl iau. Aș vrea să iau acest medicament. Unii spun că am ales să iau acest medicament pentru că deţin compania producătoare. Nu-i adevărat. Tot ce pot să vă spun e că momentan mă simt OK”.

Anunțul vine în condițiile în care mai multe persoane care lucrează la Casă Albă au fost testaţi pozitiv de COVID-19. Liderul american a spus că și-a făcut testul de mai multe ori şi de fiecare dată rezultatul a ieşți negativ.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load