COVID-19 în MOLDOVA

Ce decizie a luat instanța în privința teroristului din Luțk

Ce decizie a luat instanța în privința teroristului din Luțk

Instanța i-a ales lui Maxim Krivoș, care la 21 iulie la Luțk a luat cu explozivi un autobuz cu ostatici, o măsură de pedeapsă sub formă de detenție pe un termen de două luni fără dreptul de a pune gaj.

Despre acest lucru s-a anunțat pe canalul Telegram "Перший".

După cum scrie 112.ua, în cadrul ședinței de judecată care a avut loc la Luțk, teroristul a declarat că nu regretă nimic.


În același timp, avocatul lui Maxim Krivoș, Serghei Timojinski, a numit versiunea sa cu privire la evenimentele din Piața Teatrală din Luțk pe 21 iulie.
"Maxim Krivoș spune că nimeni nu a negociat cu el în acel moment. El a vorbit cu președintele, l-a rugat să facă un videoclip care să fie publicat o jumătate de oră. Președintele și-a îndeplinit promisiunea, iar Krivoș și-a îndeplinit promisiunea sa. El a pus arma pe scaun, a ieșit și a făcut ceea ce a promis. În continuare voi ați văzut totul", a spus avocatul.

Maxim Krivoș este acuzat de comiterea unui act de terorism, precum și de capturarea ostaticilor cu amenințarea de distrugere a oamenilor, de atentat asupra vieții unui ofițer de aplicare a legii și de posesia ilegală a armelor de foc și a explozibililor.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load