COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce avere a fost descoperită în casa unui bărbat care cerșea pe străzi

Ce avere a fost descoperită în casa unui bărbat care cerșea pe străzi

Poliția indiană a avut parte de o surpriză de proporții după ce un bărbat care cerșea pe străzi a murit într-un accident. Acesta avea o adevărată avere, informează actualidad.rt.com.

Birbhichand Azad, în vîrstă de 62 de ani, a încetat din viață săptămîna trecută în urma unui accident. Acesta a fost călcat de tren în timp ce traversa calea ferată în Mumbai, India.

După ce au reușit să-l identifice pe bărbat, poliția a mers la casa acestuia, aflată într-o zonă săracă din oraș. Acolo polițiștii au avut parte de o surpriză de proporții.

La locuința victimei a fost descoperită o adevărată avere. Acesta adunse în cutii și alte recipiente monede a căror valoare se ridică la 177.000 de rupii, echivalentul a 2.500 de dolari.


De asemenea, acestea au descoperit că bărbatul care cerșea pe străzi avea depozite bancare la mai multe bănci, suma din conturi fiind de 877.000 de rupii, aproximativ 12.000 de dolari.

Acum poliția locală încearcă să dea de rudele victimei pentru a le preda bunurile acesteia, informează actualidad.rt.com.

„Azad obișnuia să cerșească în apropierea gărilor. Niciodată nu ne-am gîndit că adunase atîția bani”, a declarat un vînzător ambulant din zona în care victima obișnuia să meargă la cerșit.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load