COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce așteaptă hotelurile după pandemia coronavirusului?

Ce așteaptă hotelurile după pandemia coronavirusului?

Sfera afacerilor hoteliere se va schimba în viitor după pandemia coronavirusului. Acest lucru scrie Fox News.

După cum notează portalul, unele hoteluri au implementat deja o serie de inovații în legătură cu ceea că anterior au cazat medicii în camere, care au contactat cu pacienților infectați și au fost nevoiți să trăiască separat de familiile lor, transmite lenta.ru.

Asftel, de exemplu, procesul de check-in și check-out în aceste hoteluri se face exclusiv virtual, este permis să folosească liftul doar o singură persoană în același timp, iar la intrare fiecărui client se măsoară temperatura. În plus, oaspetele este obligat singur să-și schimbe prosoapele și lenjeria de pat și să le lase, la fel ca și gunoiul, în pachetele de lîngă ușă.


În același timp, majoritatea spațiilor publice-restaurant, bar, sală de gimnastică și piscină — sînt închise sau presupun vizite la un program special, cu respectarea cerințelor de distanțare socială. După plecarea oaspetelui, curățarea și dezinfectarea completă a camerei se face, de obicei, după o zi și apoi camera rămîne goală timp de încă trei zile.

Se remarcă faptul că toate aceste măsuri sînt extrem de eficiente în lupta împotriva răspîndirii infecției de coronavirus. Se presupune că, în viitor, acestea vor fi fundamentale pentru noi standarde de siguranță în hoteluri din întreaga lume.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load