TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ce arată primul raport după examinarea cutiilor negre ale avionul prăbușit în Iran

Ce arată primul raport după examinarea cutiilor negre ale avionul prăbușit în Iran

Aviația Civilă din Iran a întocmit deja primul raport în cazul avionului ucrainean care s-a prăbușit ieri dimineață în apropiere de aeroportul din Teheran.

Accidentul a fost cauzat de o problemă tehnică a aeronavei, este concluzia preliminară a specialiștilor iranieni, după ce au examinat și cele două cutii negre ale avionului prăbușit.

Cutiile negre au fost afectate, dar informațiile s-au păstrat, se spune în raportul Iranului, care a fost transmis autorităților Ucrainei, Canadei și Suediei, cetățenii cărora erau la bordul avionului, scrie kommersant.ru.


Potrivit datelor specialiștilor iranieni, problema tehnică a fost depistată de piloți la scurt timp de la decolarea de pe aeroportul din Teheran și aceștia au întors aeronava spre aeroport. Unul dintre motoarele avionului s-ar fi aprins încă înainte de impactul cu solul.

Iranul a exclus versiunea atacului cu rachetă.

Amintim că un avion cu 176 de persoane la bord, care efectua cursa Teheran-Kiev, s-a prăbușit ieri dimineață. Nimeni nu a supraviețuit.

Mai multe companii aeriene au suspendat zborurile prin spațiul aerian al Iranului și Irakului din cauza situației tensionate dintre SUA și Iran și atacul cu rachete care a avut loc ieri asupra unei baze militare americane din Irak.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load