Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce ar trebui să facă Barack Obama pentru ca Michelle să-l părăsească

8 apr. 2019,, 20:00   Externe
2333 0

Barack Obama a glumit că soția lui îl va părăsi dacă va mai candida vreodată pentru o funcție politică. Declarația a fost făcută la Berlin în timpul unei întîlniri cu tineri din toată Europa.

Prezent la Berlin pentru a-și promova ”Fundația Obama” și a discuta cu tinerii despre subiecte precum schimbările climatice, inegalitatea și naționalismul, fostul președinte a dovedit că nu și-a pierdut simțul umorului, care l-a făcut celebru în timpul celor două mandate prezidențiale.

Întrebat dacă plănuiește să revină în politică, el a explicat că organizația care îi poartă numele este apolitică și apoi a făcut gluma despre Michelle Obama.

„Am deținut ultima mea funcție politică. Michelle m-ar părăsi dacă aș candida din nou”, a spus fostul președinte.

Declarația lui a fost întîmpinată cu rîsete din partea audienței, în timp ce el și-a continuat discursul cu o expresie serioasă. În timp ce el a exclus o întoarcere în politică, soția sa a fost chestionată de mai multe ori cu privire la o eventuală candidatură pentru funcția de președinte al SUA.


Nu demult ea a fost întrebată de Jimmy Kimmel dacă a fost „abordată în mod serios” de cei care o vor în Biroul Oval.

„Nu, n-am avut nici o conversație serioasă cu nimeni despre asta, pentru că nu este ceva ce mă interesează sau ceva ce voi face vreodată”, a răspuns fosta primă doamnă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?