Cazul lui Ianukovici întors în instanța de fond pentru o interpretare a sentinței

Cazul lui Ianukovici întors în instanța de fond pentru o interpretare a sentinței

Curtea de Apel din Kiev a returnat materialele cazului fostului președinte la Judecătoria raională Obolon din capitala ucraineană pentru corectarea denaturărilor și interpretarea sentinței.


Curtea de Apel din Kiev a returnat materialele cazului fostului președinte Viktor Ianukovici, condamnat pentru înaltă trădare, la Judecătoria raională Obolon din Kiev pentru corectarea greşelilor şi interpretarea sentinței. Despre aceasta se spune în informațiile de pe site-ul web al instanței.


Se menţionează că la 5 martie colegiul de magistraţi ai Curții de Apel a decis să returneze materialele cauzei lui Ianukovici în instanța de fond.


Cazul a fost returnat instanței raionului Obolon din Kiev pentru examinarea de către aceasta din urmă a cererilor de corectare a erorilor și de interpretare a sentinței.


Potrivit informaţiilor anterioare, apărarea lui Ianukovici a depus cinci recursuri împotriva sentinței de condamnare a fostului președinte la 13 ani de închisoare. Acest lucru este menționat în informațiile de pe site-ul web al instanței.


Amintim că, la 24 ianuarie, curent, judecătoria raională Obolon din Kiev l-a condamnat prin contumacie pe fostul președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, la 13 ani de închisoare. Potrivit verdictului, Ianukovici a fost găsit vinovat de înaltă trădare și complicitate în desfășurarea unui război agresiv, dar a fost achitat privind acuzaţiile de atentat la integritatea şi inviolabilitatea teritorială a Ucrainei, care a avut drept efect consecințe grave.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load