COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Casa Albă a oferit companiilor aeriene americane 25 miliarde de dolari

Casa Albă a oferit companiilor aeriene americane 25 miliarde de dolari

Potrivit mass-media, companiile aeriene vor beneficia de un pachet de asistență în valoare de 25 de miliarde de dolari. Cea mai mare parte a banilor va fi canalizată pentru plata salariilor personalului, pentru a evita concedierile.

Autoritățile Statelor Unite alocă un pachet de asistență de mai multe miliarde de dolari companiilor aeriene americane grav afectate de pandemia coronavirusului SARS-CoV-2. Zece transportatori, inclusiv Delta, United, JetBlue și American Airlines, au acceptat să primească asistență de la stat, a comunicat Ministerul Finanțelor marți seară, 14 aprilie, transmite bbc.com.

Președintele american Donald Trump a declarat că pachetul de asistență este conceput pentru a ajuta companiile aeriene „să-și mențină rolul important pe care îl joacă în economie”.


Fondurile alocate vor permite companiilor aeriene să supraviețuiască fazei dificile care a apărut fără vina lor. Din cauza pandemiei, companiile aeriene americane au fost nevoite să oprească zborurile a aproximativ 2400 de aeronave.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load