Cartea despre Trump apare astăzi. Publicarea ei a fost devansată

Cartea despre Trump apare astăzi. Publicarea ei a fost devansată

Dezvăluirile celui care a fost cîndva cel mai apropiat colaborator al lui Donald Trump vor fi publicate astăzi într-o carte scrisă de un cunoscut jurnalist american.


În aceasta, Steve Bannon povesteşte că actualul preşedinte nu credea, în cursul campaniei, că el chiar va ajunge la Casa Albă şi se temea de responsabilitate. De altfel, soţia lui, Melania, ar fi plîns de furie cînd a aflat că a cîştigat alegerile.Cartea „Fire and Fury - Inside the Trump White House” de Michael Wolff, care a stîrnit atîta vîlvă, va fi lansată vineri, cu patru zile mai devreme decît ziua anunţată iniţial, asta în ciuda faptului că avocații lui Trump au încercat să împiedice publicarea ei.


„Este plină de minciuni, intrepretări greşite şi surse care nu există", a scris Donald Trump pe Twitter, după ce avocaţii săi au încercat să-i blocheze publicarea. Preşedintele american spune că nici nu i-a autorizat vreodată autorului cărţii accesul la Casa Albă.


- V-a trădat Steve Bannon, domnule preşedinte? Aveţi un comentariu despre Steve Bannon? a fost întrebat joi președintele Donald Trump.
- Nu ştiu, aseară m-a numit „un mare om", aşa că aparent îşi schimbă tonul destul de repede. 
- Aţi vorbit cu el?
- Nu vorbesc cu el. Nu vorbesc cu el.


Cartea semnată de jurnalistul care a scris și biografia lui Rupert Murdoch se bazează pe interviuri cu foşti şi actuali colaboratori ai liderului american. Cireaşa de pe tort este mărturia unui fost voluntar din stafful de campanie al lui Trump, care a povestit că a încercat să îl înveţe Constituţia pe magnat. Politicianul a rezistat doar pînă la al patrulea amendament... din 27. 


Din volumul pregătit de tipar aflăm şi că fostul premier britanic Tony Blair l-ar fi avertizat pe preşedintele Trump că este posibil să fie spionat de guvernul de la Londra. În schimbul divulgării secretului, ar fi pretins un post de consilier în administraţia liderului de la Casa Albă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load