COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Care sînt primele lucruri făcute de elvețieni după relaxarea restricțiilor

Care sînt primele lucruri făcute de elvețieni după relaxarea restricțiilor

Tunsorile, vizitele la dentist, masajele şi achiziţionarea de materiale pentru grădinărit s-au aflat în prim-planul agendei elveţienilor luni, în prima zi în care ţara a început să relaxeze restricţiile impuse în martie, relatează Reuters.

În faţa magazinelor de grădinărit s-au format cozi, după ce oamenii au putut pentru prima dată să meargă la cumpărături de acest fel după şase săptămîni de izolare la domiciliu, transmite stirileprotv.ro.

“Cred că era şi timpul. Trebuie să ne trăim vieţile, aşa că în opinia mea este important să ne continuăm activităţile şi să intrăm în contact cu oamenii, chiar şi la o coadă de asemenea proporţii”, a declarat Christiane Ansermet, care aştepta în faţa unui magazin de grădinărit din oraşul Gland, potrivit Agerpres.

Anne Schilliger, proprietara magazinului, spune că şi-a închis afacerea pe 17 martie, fiind forţată să arunce un sfert din producţia anuală şi pierzînd 15% din cifra de afaceri.


“Este mult pentru noi şi va fi dificil să trecem prin asta”, a spus ea, cu o notă de pesimism specifică multor proprietari de mici afaceri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load